Total de visualitzacions de pàgina:

dissabte, 25 de desembre del 2010

Nadal a Mossèn Homs

Nadal a Mossèn Homs: Detalls: "was out corriendo 10.94 km in 1h:10m:34s using Endomondo."


Si algú m'hagués dit fa un any que el dia de nadal em llevaria a les set del matí per anar a córrer, li hagués dit que si s'havia begut l'enteniment. Això de anar a córrer ens fa éssers d'una altra espècie, ens fa gaudir de forma intensa de qualsevol oportunitat per compartir una estona de diversió corrents amb companyia: i és que son molt les xerrades, les vistes, les rutes per descobrir, els pulmons plens d'aire fresc, els canvis de ritme competitius, compartir les rutines d'entrenament amb experts ilustrats, bromes i petjades.
Però el que marca la diferència, el que de debò enganxa, es coneixer a gent amb esperit de corredor. L'esperit del corredor és generós, amable, solidari, entranyable, no entén de races, políica ni religions, ni de classes socials,... l'esperit del corredor enganxa, i ser-ne un, et dona el privilegi de posseir un esperit. Per tots els que gaudiu pels carrers i els camins compartint les bondads dels vostres esperits, bon nadal, bones festes, molta salud, molts èxits, poques lesions i sobretot, molts quilòmetres, amb un xic de qualitat.

Manel. Vacarisses, 25 de desembre de 2010.

2 comentaris:

  1. Fantàstic, i on tinc que subscriure-ho tot.

    bones festes !!! per a tut i la gent que estimes

    ResponElimina
  2. Gràcies Pep, ... quan poso l'exemple de l'esperit, penso sobretot en tu i la forma que tens de viure aquesta passió del córrer. Molt bones festes!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina