Total de visualitzacions de pàgina:

diumenge, 7 de novembre del 2010

XXVII Mitja Marató de Castelló 2010

XXVII Mitja Marató de Castelló 2010: Cliqueu aquí per veure'n els detalls!!
Ehhhh!!, he aconseguit acabar en l'interval estimat com a objectiu... Tot i que en la franja alta: finalment 1:44:02!!. Bona cursa, bon ambient, bona organització, bones sensacions... Avui tot ha estat bo. Felicitats a la ciutat de Castelló i en especial a la Unió Atlètica Castelló: es nota que porten 27 edicions organizant curses.
Castelló es una ciutat molt plana, arran de mar, ideal per fer un bon temps,... en el meu cas, per recuperar confiança i, sobretot, motivació.
Hem fet dues voltes a un circuit urbà, d'aquells que passen pel ben mig de les ciutats, i no com d'altres que et desvien a zones perifèriques, o fins i tot, per polígons industrials. He gaudit en algun moment de l'escalfor i els ànims de la gent de la ciutat, especialment al final del carrer major. He tornat a patir a la segona meitat, però he probat un gel d'isostar amb cafeïna que m'ha ajudat a tirar endavant, i finalment acabar a 1:44:27 real, i 1:44:51 final!!. Us ensenyo la foto que en dóna testimoni!!!!: Amb alegria i els braços en l'aire!!
Després, hem fet temps en una terrasseta, per anar a menjar l'arrosset promès.... fent honor a aquella mítica cançó del último de la fila: ... A comer un arrocito en Castellón!!!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada